1e workshop succes en veel meer…

Gisteravond hebben we een workshop tapas maken gehad in het café. De dames van MY catering presenteerden alle benodigde ingrediënten prachtig op tafel en vervolgens gingen wij in groepjes aan de slag om de lekkerste hapjes te maken. Na het harde werken mochten we alles zelf opeten, dat was natuurlijk het leukste van deze zeer succesvolle avond.

Café en wijnproeverij
Het volgende café is op woensdag 9 mei vanaf 19.30 uur. Houd je van wijn? We hebben een wijnproeverij georganiseerd samen met Gusto d’Italia uit Musselkanaal. We gaan deze avond opdelen in twee groepen. De wijndrinkers gaan in een andere ruimte hun wijnkennis en smaakpupillen testen en de niet wijndrinkende vrouwenerveners kunnen dan gewoon bijkletsen in het café. Later op de avond zullen dan de wijndrinkers (waarschijnlijk een beetje tipsy) zich ook weer in het café vervoegen.

De kosten zijn voor de wijnproevers € 15,- en voor de gewone cafégangers € 4,- Wil je meedoen? Meld je dan voor 25 april aan.

Yoga en leesgroepje
De yogalessen van Jeannette Fransen komen wel in Het Vertier, maar pas na de zomer.
Het leesgroepje van Maria Bouius start vanavond om 19.30 uur in het Vertier. Ben je geïnteresseerd? Ga dan vanavond kijken in de biljartzaal. Het is gratis, je betaalt alleen je eigen consumpties.

CombiFit! van Miranda
Miranda van Klinken gaat vanaf dinsdag 24 april wekelijks van 20.00 uur tot 21.00 uur een uurtje bewegen in het Vertier. Zoals de naam al aangeeft gaat het om een sportief uurtje, dat bestaat uit een combinatie van bijvoorbeeld aerobic en BBB (Benen, Billen, Buik) of steps en Pilates. Elke les wordt er bewogen op muziek en daarna krijgen individuele spiergroepen de aandacht. Er zal ruimte zijn voor inspanning en ontspanning. Kom je ook? Als je hebt graag zelf een matje meenemen. De 1e keer is gratis.

 

Modeltekenen en zomeractiviteiten
Op woensdag 13 juni geeft Vicky Ingram een workshop modeltekenen. Er is plek voor 15 deelnemers. Meer informatie van Vicky volgt hierover. Maar je hoeft niet te kunnen tekenen! De kosten zijn € 19,50 per persoon inclusief drankjes. Doen! Opgave via de mail!

Op zaterdag 14 juli hebben we onze eigen zomeractiviteit, reserveer die middag! Wat we gaan doen, weten wij nog niet.

Op woensdag 18 juli is de opening van Oostermoer in Gasselternijveen. Die avond is er een midnightwalk. Daar gaan we vast met een groep aan mee doen! Vrijdag 20 juli is er een fair op het Oostermoerterrein. Daar gaan we met een kraampje staan namens Het Vertier. Vind je het leuk om het VrouwenerveenCafé te vertegenwoordigen? Geef dat dan even door!

Op zaterdag 28 juli is het feest in Drouwenerveen. Samen met andere verenigingen organiseren wij het ‘grandioze drouwenerveense zomerfeest’! Reserveer de middag en de avond vast in de agenda!! Meer info volgt!

 

Zakelijke opmerking: Voor activiteiten waarvoor je je moet opgeven gaan we vragen vooraf te betalen. Afhankelijk van de afspraken met degene die de workshop geeft is dat dan bijvoorbeeld 1 week vantevoren. Als wij verplichtingen aangaan moeten we ze ook betalen en kunnen we niet meer op het laatste moment afzeggen. Als dit van toepassing is geven we dat aan.

Tot in het café op 9 mei!